Воскресенье, 19.05.2024, 16:21
Приветствую Вас Гость | RSS
Пошук
Головна | Регистрация | Вход
Форма входа
Меню сайта

Календарь новостей
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Статистика

Головна » 2007 » Март » 2 » НУМО ХЛОПЦІ!
НУМО ХЛОПЦІ!
21:21
Вчора (1.03) була класна програма для хлопців яка була присвячена дню захисників Вітчизни...Взагалі цей захід по сто разів переносили..тому на підготовку командам було мало часу...Нарешті постановили день, час та місце. Незнаю як готувались інші команди, але команда обліково-економічного свій вихід приготувала за 20 хвилин до початку на вулиці біля входу у спорт зал. Так сказати режисером вихідної постанови був Свірський Олег. Капітаном команди був Гончарук Сергій.Прийшло багато вболівальників таких факультетів як Міжнародна Економіка, Фінанси та Економіка управління. Найприкольніше було те що за Кіберів та за обліково -єкономічний вболівало найменше людей.У обліково-єкономічного взагалі то було два фаната:Я та Ловкова Олена.Взагалі я вболівала за дві команди. Це кібернетика та свій, обліково економічний...Скажу чесно:я вважала що ні один ні другий не переможуть.ні, наші хлопці виглядали класно, але подивившись на інші команди серед яких були і борці, і класні танцюристи брейку, не можна було сказати що вони гірше за наших...особливо мені сподобався вихід кібернетиків...хлопці були в прикольному обмондируванні: ласти, маски. обручі.....не думаю що хтось посперечається: в них вихід був найоригінальнішим та прикольнішим...суддям сподобалось а ми від душі посміялися..
Почалися конкурси. Не буду описувати усіх конкурсів. Найкласніші на мою думку - це конкурс з кульками на нозі.це було таке місиво!особливо сподобалось як Олежа Свірський до себе нікого не підпускав але "мочив" усіх хто під руку попадався.респект йому.Також класно діяв Костя Куций.Він спритний і тому його важко було спіймати.але все ж таки хтось його все ж таки зміх зловити і "вбити" його кульку))) іншим командам як мені здалося теж сподобався конкурс..)
А ще один класний конкурс: кункурс танців. Такого видовища я не бачила ніколи)))ви колись бачили як зграйка хлопців танцює у колі тримаючи один одного за плечі і виробляючі такі піруети, що школа танців Дмитра коляденка тихо курить в сторонці? а от я бачила!=)))
Також між конкурсами були і номера...Віступали дівчата - срібні призерки чемпіонату України з аеробіки, потім танець під запальну Тіну Кароль. скажу ще.Ми теж підготували танець.Навіть станцювали його. Але в таких умовах я жодного разу не виступала: музику було майже не чути, колонки старі...коротше наступного разу як кажуть будемо розумніше:візьмемо фонограму на дисці, касеті та міні диску.щоб був вибір)))
нагороджали усіх у урочистій обстановці...Коли почали оголошувати бали, то у деяких був шок: сказали що у обліково економічного 55 балів, потім у когось 96 і ще вищчє...группа підтримки в моїй та Оленчиній особі пала духом.Ми нерозуміли: як команда що вигравала в більшості конкурсів могла набрати менший бал!? Але потім нам нагадали що чим менше балів тим краще... Наші хлопці вже стрибали від радості. Звісно хтось був засмучений...Не без цього.Але як сказав ректор інституту : Перемогла дружба!просто кубок дали ОЕФ)))
Обліково-економічний факультет з медалями на шиї та з кубком у руках раділи...Сергій Гончарук, капітан команди, махав від радості флагом ОЕФ.. Ми, тобто група підтримки, не могли повірити в те що перемогли.....
Після конкурсу в мене залишилось багато емоцій, зірване горло та біль у руках через те що постійно махала прапором підтримуючи свою команду...=) Дякую усім організаторам, усім командам та членам жюрі за такий класний захід!
Прикрепления: Малюнок 1 · Малюнок 2 · Малюнок 3
Просмотров: 974 | Додав: VBC | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 4
4 VBC  
0
Admin. Вам тож респект за созданный сайт))) holiday

3 VBC  
0
Пасиб Лен..просто я очень люблю писать статьи и люблю инет.почему бы не совмещать)))[/b][i] smile deal

2 Petelya  
0
я и восторге, что есть этот сайт и ты, Мила, сюда пишешь! Респект

1 smart  
0
MilkO=) Respect! respect

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024