Воскресенье, 19.05.2024, 15:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Пошук
Головна | Регистрация | Вход
Форма входа
Меню сайта

Календарь новостей
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Статистика

Головна » 2007 » Март » 5 » Прощавай "Хороша команда" КВН!
Прощавай "Хороша команда" КВН!
00:05
Сьогодні в центрі молоді та студентів було шоу. Тобто КВН команд України. Були і хлопці з Запоріжжя під прикольною назвою "Сонечко", і люди з Дніпра ... І звіііісно...звісно ж була наша улюблена Криворізька команда КВН - "Хорошая команда" під так би мовити управлінням Толіка Яцечко. Також у команді були присутні Андрій Богданов, Рома-Петя, і був славний МарієнговДумаю він зрозуміє хто це) і звісно їх молоде відкриття - Емін(гарний хлопчик(с)))))...=) Я сиділа у 2 ряді і мені було класно видно усіх виступаючих і жюрі..Доречі, у жюрі був і генеральний директор "Гала-радіо" і головний директор комплексу "Святошин"... Спочатку нас розважали такі рок-групи як "Велосипед", "43 єн" і група "Лабораторія". А вів нам ді-джей Галібін.Йому акомпонувало таке чудне та зовсім "не глупе" створіння під назвою - Олєчка.Це таке.. е-е-е...чудо...в "максимальному" одязі і з "максимальнийм" набором інтелекту)))більше нічого додати.окрім того що вона ще й сиділа постійно переді мною. мабудь це моя карма, тому що Ліля Семко ще до концерту так впевнено давала квиток з цим місцем)))
Скажу ще одне...Група "43 єн" настільки класно виступила, що багато хто мав бажання послухати диск цієї групи.Вокалістка - Настя Пліс(доречі я з нею була і в садику подругами і в школі) - є володаркою дуже класного голосу...Мені дуже сподобалось.вважаю що вони дадуть 100 балів вперед навіть групам що вже є на Українській сцені дуже довго.
почався КВН...Скажу так:можливо через те що всі приколи "Хорошой командЫ" я знаю, то мені більш сподобався виступ запорізьких суперменів))) Але наші теж були на висоті.я сміялась з усім знайомого номеру про "Червону юбку" і з номеру про самий маленький телефон.Та взагалі були дужі класні виступи у команд. Дуже сподобався номер Запорізької команди про те, як знімають еротичні фільми) Хлопець у першому ряді...коротше...йому потрібно вже було викликати швидку, т.я. було видно, що номер йому ОСОБЛИИИВО сподобався.)))
У кінці свого останнього виступу ("хороша команда" більше не буде виступати з КВНом на сцені. Кожен з хлопців зайнятий вже іншими справами) команда Кривого Рогу заспівала вже знайому РССовцям пісню про Кривий Ріг в стилі репу)
В ітозі виграла звісно команда з таким "Хорошою" назвою=) Ми за них дуже раді і бажаємо кожному з них реалізувати усі свої плани та мрії!УСПІХІВ ЇМ!

P.S. Фотки з КВНу закину пізніше)))

Просмотров: 885 | Додав: VBC | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 2
2 VBC  
0
тОБІ ТЕЖ СПОДОБАЛАСЬ ЗАПОРІЗЬКА КОМАНДА? МОЖЛИВО ПРОСТО ЧЕРЕЗ ТЕ ЩО УСІ ЖАРТИ НАШОЇ КОМАНДИ МИ ЗНАЄМО НА ЗУБОК...ТОМУ НА НИХ НАМ БУЛО ДИВИТИСЬ НЕ ДУЖЕ...АНІЖ НА ІНШИХ...

1 Petelya  
0
Приємно бачити такі файні відгуки про команду "Хорошая...", і чути про всім знакомих особистостей (маю на увазі Семко Лілю), та все ж судійсво було не обективне, на мій погляд.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024