Воскресенье, 19.05.2024, 17:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Пошук
Головна | Регистрация | Вход
Форма входа
Меню сайта

Календарь новостей
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Статистика

Головна » 2007 » Март » 5 » АКЦІЯ ВДАЛАСЬ НА УРА!!!
АКЦІЯ ВДАЛАСЬ НА УРА!!!
21:25
ЦЕ БУЛО ЩОСЬ, ЯК НА МЕНЕ...Розповім все з самого самого початку.Сьогодні вранці я прокинулась з таким відчуттям типу: ПОЧАЛОСЬ!
В ІНСТИКУ ОЛЕЖА СВІРСЬКИЙ ХОТІВ ПРОВЕСТИ ФЛЄШ МОБ, АЛЕ ЧЕРЕЗ ДЕЯКІ ОБСТАВИНИ НІЧОГО НЕ ВИЙШЛО.ВЖЕ З 12 годин ми почали готувати плакати.Дуже дякуємо тим хто ці плакати намалював тому що робота не легка малювати одразу декілька плакатів.наприклад у нашому інституті цим займалась Я та Оленка Ловкова.
Рівно о 15.00 ми взяли прапори, плакати, інший інвентар та двинули до міськвиконкому. Там нас вже чекав політех та металургійна академія..а також пед універсисет....наприклад я дуже хвилювалась чи все вдасться..але побачивши людей з камерами ми всі зітхнули:НАС ПОБАЧАТЬ! В Олежи Свірського, у Вірочки та у Лілі Семко взяли інтерв*ю. я насправді посоромилась йти на інтерв*ю...не люблю я такі справи..але дуже охоче кричала лозунги та спілкувалась без камер з іншими "повстанцями"))) Дуже зраділа приходу Олени Петелько, Стаса Середи(З днем народження Стасик!), Комасі, Анєчкі Грабарської...та всіх всіх кого не згадала...Було дуже класно..Особливо коли прийшов канал Тоніс.це було взагалі щось!два канали!а ще якщо приплюсуваи газети та інше...Потім до нас вийшли люди з виконкому і ми поспілкувались.обговорювали про те, що вони в принципі згодні з нами співпрацювати, але чесно? я у їх очах не бачила той ініціативи, того бажання працювати разом..тим паче , як розказував Олежа Свірський, дивлячись на те, як вони нам "дуже хотіли" давати дозвіл на проведення мітингу, можна оцінити їх бажання працювати з РСС Кривого Рогу десь в області нуля)
Ми простояли біля виконкому десь біля часу, півтори...потім ми пішли до 95 кварталу проголосуючи лозунги:"Забий на паління", "Почни весну без паління" та "Скажи палінню ні"....Ми клеїли наклейки, обмінювали сигарети на цукерки а всі зібрані сигарети просто ломали або топили у калюжах... Нам сигналили машини біля кільця на 95 кварталі, нас багато хто підтримував...були ті що всміхались, мабуть і ті що вважали, що нам, молоді, нема чого робити...)Нехай...не без цього...але в нас є мета...твердо добитись того, щоб РЕКЛАМУ СМЕРТІ ЗУПИНИЛИ як це зробили вже в деяких містах України за допомогою "НАЦІОНАЛЬНОГО АЛЬЯНСУ". краще нехай рекламують якісь магазини квітів. тощо....
Скажу так...по підрахункам ми зібрали більше 1700 голосів, що проголосували ПРОТИ реклами смерті..Серед ниих всі:і діти, і друзі наші, і родичі і навіть репортери...
ДЯКУЄМО УСІМ ХТО НАС ПІДТРИМАВ І ХТО НЕ ПІДТРИМАВ...ПОДЯКА СВІРСЬКОМУ ОЛЕГУ ЗА КЛАСНО ЗРОБЛЕНУ АКЦІЮ-МІТИНГ, ТАКОЖ ДЯКУЄМО РУХУ "ОПОРА" ЗА ПІДТРИМКУ...ПОДЯКА УСІЙ РАДІ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ м.КРИВОГО РОГУ.
ЦЕ ЛИШЕ ПОЧАТОК...

З.І. Фотки запостять ті у кого вони вийшли класної якості...Оленка і Дмитро - не підведіть!=)

Просмотров: 888 | Додав: VBC | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 3
3 smart  
0
Все!) пости лежать у фотоальбомі у вкладці "ЗАЬИЙ НА ПАЛІННЯ!"
30 постів, з того шо в мене було. Інше - Петеля, кидай ти) бо в мене більше немає biggrin

2 Petelya  
0
бомба. Я дуже рада, що ми, таки, це зробили. І кажу я не про окремих людей, а про молодь взагалі. Відчувалось це і при зборі підписів (Дякую усім особисто) і на сьогоднішньому заході. Курити - не модно. А наші наліпки в мене просили сьогодні пересічні люди - )))). Усі -усі, хто був на мітигну ЩИРО ДЯКУЮ!!!

1 smart  
0
Стаття - бомба) Молодчина! Акція дійсно пройшла на "УРА"! Хоч це і перша акція такого масштабу, але я впевнений - не остання. Це вплинуло на молодь і вона вже не зупиниться)

Зара невеличка проблема - і-нет тупить, тому не можу нормально залити фотки. Годаю, сьогодні вночі чи завтра зранку все закину


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024