Воскресенье, 19.05.2024, 18:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Пошук
Головна | Регистрация | Вход
Форма входа
Меню сайта

Календарь новостей
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Статистика

Головна » 2007 » Март » 12 » Як адмін до Львова їздив
Як адмін до Львова їздив
23:07
Передісторію моєї подорожі, гадаю, знають усі: прибіг Сергій Федько, віддав накази коли і як їхати і втік. А рівно через 2 доби мене вже хитало у потязі разом із усілякими провінціалами з сел, яких навколо залізниці як навозу у колгоспу. Отож сів я на потяг у П'ятихатках, через півгодини піввагону бола забите вище названими особами усіх статей та віків. Розмови про те, як у кого хто бухає та скільки разів за свої 22 роки сусідка виходила заміж і чому вплинули трохи пригнічуючи, тому я намагався заснути. Коли це не допомогло, я почав читати геніальну книжку Жені Галяса "Пісьма братана" (мова оригіналу збережена). Настрій помітно піднявся тому їхати далі було веселіше :) Далі втик переміг всі зусилля і я впав спати. Серед ночі набігли якісь мамаши з малими, один з яких якимось ... чином підвернув десь ногу і тому вони разом із провідником півночі носилися з ним.
До Львова я приїхав о 8:20 ранку. На вулиці йшов дощь, але погода буле не мерзотна, а більш весняною і тому цей дощь сприймався якось інакше. Чекаючи трамвая, я проконстантував факт, шо Поплавський "Сало" є хітом сезону, а Поплавський - взагалі секс-символ зах.України) Вперше в житті побачив СПРАВЖНЬОГО карпатського вуйко)) На зупинці "кінотеатр ім. Богдана Хмельницького" (де він - я так і не побачив) мене зустріла дівчинка Ірина, сере своїх - Чічка:) На вигляд їй років 14. а виявилось 19)) Далі мене везло маршруткою за місто, куди саме - було важко сказати. Коротше, на початку одинадцятої години я вже був на місці. Були вже люди, в осносному з Західної України - Львів, Трускавець, Коломия і інші. Дочекалися всіх, почали семінар. Тема семінару: Стратегія планування роботи організації. Вів його Василь Полуйко - керівник ресурсного центру для громадських організацій. Торкалися тем аналізу роботи організації, формулювання мети організації,формування бачення, розбивка на завдання для кожної підцілі. Методи проведення були передові, інформація сприймалася дуже легко та добре засвоювалася. З ним ми працювали весь перший день до 21:00. Він був у шоці, вислуховуючи наші проекти реалізації певної мети)) Нас було 6 команд і кожна презентувала свою роботу по 20-30 хвилин... В сумі, навчання першого дня пройшли дуже класно. Далі була вечеря. Доречі, годували там дуже смачно. Після вечері (22:00) було ПИВО!:) Відіслали кількох хлопців у магазин, а ми взялися прибирати нашу навчальну залу і переобладнувати її у бар) Пиво після такої напруженої роботи було дуже доречним. Посиділи, поспілкувались, подивиль фотки за весь день (якими займався головний шпійон Сашко Подолян), погнали з себе та інших. Потім половина пішла спати, а найстійкіші залишилися грати у Мафію (гра дуже цікава, треба буде якось зіграти усім кагалом).
На другий день обличча "батьків львівської мафії" були дуже цікавими)) Тренер Юлій Верста (психолог, HR-менеджер, викладач Львівського національного університету ім. І.Франка) приїхав дуже рано, ще не всі прокинулися) Після сніданку почалася друга частина наших розумових баталій. Вчилися працювати у команді, розбирали основні критерії командотворення, розподілу по ролях, довири команді та інші поняття. Було дуже цікаво, бо всі тренінги проводилися у стилі гри і потім кожен робив висновки з того, як пройшли певний етап. Висновки були дуже цікавими. Ми вчилися працювати у команді, без слів розбиватися на певні ролі і взагалі - просто відчувати команду вцілому та кожну людину в ній окремо.
За весь цей час познайомився з багатьма цікавими людьми: фотошпійон Сашко Подолян, Герасименко Юрко, два Романи з Трускавця, Когут Андрій з Києва, Ясиневич Ярина, Іван з коломиї по прізвиську "Людожер" (призвисько дав Костя з Донецька :) ) та багато інших цікавих і прикольних людей з Вінниці, Рівного, Львову, Севастополя та інших міст України (нажаль усіх не запам'ятав).
Нажаль, прийшлося поїхати раніше - потяг був на 17:30, а тренінг продовжувався до 7 вечора. Отримані знання є просто неоціненними. Раджу всім, у кого буде можливість попасти на будь-які семінари з командної роботи, організації роботи громадських і не тільки організацій, взагалі організаційні тренінги - біжіть туди і вчиться. Це дасть вам дуже багато знань та принципів побудови будь-якої справи. Щасти вам!
Просмотров: 922 | Додав: smart | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 2
2 VBC  
0
я тож учавствовать хо)

1 Petelya  
0
Димка, по поводк мафии - э то тема. надо обязательно собраться и поиграть. Где я найду, осталось найти 12человек!!!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024