Воскресенье, 19.05.2024, 23:11
Приветствую Вас Гость | RSS
Пошук
Головна | Регистрация | Вход
Форма входа
Меню сайта

Календарь новостей
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту

Статистика

Головна » 2007 » Сентябрь » 19 » ФМіЕК. ВИБОРИ.
ФМіЕК. ВИБОРИ.
22:28
Сьогодні були проведені вибори голови студентського самоврядування факультету Менеджменту та Економічної Кібірнетики. Дивлячись на конференцію можна було одразу помітити плюси та мінуси та зробити висновки на майбутнє.
По-перше, організація самої конференції. Люди, що були лічильниками голосів були не в належному одязі. А це насправді велииикий мінус, адже серед присутніх були і викладачі і декан факультету. По-друге, звітували люди непідготовленими. Це теж великий мінус бо майже ніхто не слухав звітуючих. Мінус в непідготовленості аудиторії. Мало хто розумів - що саме відбувається, і для чого голосування, погано підготували людей, що повинні були з залу пропонувати свої кандидатури. Якось награно було.
Тепер про плюси, щоб наостанок про конференцію був позитив. Плюс у тому, що наші викладачі настількі компетентні, що бачачі мінуси та ляпи, ненормальну підготовленність, вони все одно робили вид уважних слухачів, а у кінці навіть стало цікаво, бо почали виступати кандидати на посаду голови. Їх було двоє: Сергій Пушкін smile та Кучма Єгор.
Після виступу Кучми Єгора одразу було ясно, що він не переможе, бо виступ м*яко кажучі ніхто не слухав і всі були в очікуванні програми іншого кандидата.
Але програма іншого кандидата в мене, наприклад, не викликало жодних емоцій. То була не програма, а просто доповідь про факультет, про те, у чому він приймав участь і т.д. Велииииким мінусом було те, що факультет прималював собі "допомогу хворому на лейкімію хлопцю" як якесь досягнення. Але ж збиралися кошти усім інститутом. Така ж фішка і з Балом - маскарадом.
У кінці виступили викладачі, студенти дуже уважно слухали декана факультету, адже одразу було видно те, що пан Афанасьєв вміє зацікавити людей, вміє наладжувати очевий контакт. Також сподобався виступ Пана Зеленського. Душевно побажав плідної праці новим людям самоврядування.
Окрема подяка Свірському Олегу (ОЕФ), що заздалегіть підготував питання до кандидатів та розсіяв нудність конференції.плекаю надію що конференція мого факультету не буде настільки нудною та неорганізовано зробленою.

П.С. Усі фотки виборів будуть викладені в Папці:Вибори КЕІ КНЕУ.

Просмотров: 944 | Додав: VBC | Рейтинг: 3.5/2 |
Всего комментариев: 2
2 VBC  
0
дада..Сережка взял слово..начал глаголить. Было именно сказано что вы собирали деньги, но небыло сказано что собирал весь институт)))и за организацию бала маскарада тоже немного перетянули одеяло даже не сказав от кого пошла идея первоначально.а вашего декана мне пока знать не нужно.потому звиняйте)))

1 Пушкин  
0
Ну во-первых : первоначально надо выучить как правильно пишиться фамилия декана,не Афанасьев , а Астафьев angry !!!
Во-втарых: на конференции надо чуточку лутче слушать то что говорят "!!! мы не говорили о том что именно мы стали организаторами Бала-маскарада и сбора денег (мальчику больному на лейкемию) ---МЫ В ЕТОМ ПРИНИМАЛИ АКТИВНОЕ УЧАСТИЕ ! И на последок , в моей предвыборной програме был не отчет о том где я принимал участие, а то что я буду организовывать на факультете( и низнаю как вам но многим понравилось) !!! biggrin

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024