Воскресенье, 19.05.2024, 18:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Пошук
Головна | Регистрация | Вход
Форма входа
Меню сайта

Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Статистика

Головна » Архів новин
Соціальні пріоритети повинні стати основою освітніх реформ у європейському освітньому просторі

13-та Європейська студентська конвенція відбулась у Берліні, участь у ній взяли понад 100 представників студентства 40 країн Європейського континенту.

"Об'єднання національних союзів студентів Європи - ESIB і надалі відстоюватиме важливість соціальних пріоритетів при реформуванні сфери вищої освіти країн-учасниць Болонського процесу. Важливість соціальної сторони реформ, визначеною пріоритетною при підписанні Бергенського комюніке міністрами з питань освіти Європи у травні 2005 року, повністю підтримується студентами, однак виконання цього пункту комюніке залишає бажати кращого. Міністри перш за все орієнтуються на працедавця, відкрито захищають економічні потреби своїх країн, залишаючи соціальні пріоритети студентів і аспірантів останніми. Це унеможливлює забезпечення рівних прав усім щодо отримання освіти, незважаючи на їх соціально-економічний стан", - це записано в тексті Б ... Читати далі »

Просмотров: 717 | Добавил: smart | Дата: 28.03.2007 | Комментарии (0)

МИ ТАКИ ВЗЯЛИСЬ ЗА ЦЕ..."ФОНД "СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ"...НАША РСС ВЗЯЛАСЬ ЗА СПІВПРАЦЮ З ЦИМ ФОНДОМ...НАРЕШТІ МИ ВИРІШИЛИ СПІВПРАЦЮВАТИ З ФОНДОМ ЯКИЙ РАЗ НА РІК В ОДИН ДЕНЬ ЗБИРАЄ КОШТИ НА ОБЛАДНАННЯ МІСЬКИХ ЛІКАРЕНЬ...ЗАРАЗ РОЗПОВІМ СУТЬ ФОНДУ:
УСІ МІСТА УКРАЇНИ , ЩО ПРИЙМАЮТЬ УЧАСТЬ У АКЦІЯХ ФОНДУ КОЖЕН РІК ВОДИН ТОЙ ЖЕ ЧАС, В ОДИН Й ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ ВІХОДЯТЬ НА ВУЛИЦЮ СВОГО РІДНОГО МІСТА І ПОЯСНЯЮТЬ ПЕРЕХОЖИМ ДО ЧОГО СУТЬ ЦЬОГО ГРОШОВОГО ЗБОРУ...КОЖЕН ВОЛОНТЕР ПРИ ЦЬОМУ МАЄ БЄЙДЖИК-ІДЕНТИФІКАТОР С СИМВОЛІКОЮ ФОНДУ. ТОБТО КОЖНА ЛЮДИНА ЩО БУДЕ ДОПОМАГАТИ ЗБИРАТИ ГРОЩІ, БУДЕ ЗАРЕЄСТРОВАНА ЯК ОФІЦІЙНИЙ ВОЛОНТЕР ФОНДУ В МІСТІ...кожна людина що вкинула у спеціальний ящічек грощі, отримує наліпку фонду:серце ДО СЕРЦЯ..ТОБТО ТЕПЕР КОЛИ ЛЮДИНА ЙДЕ З ТАКОЮ Ж САМОЮ НАКЛЕЙКОЮ УСІМ ЗРОЗУМІЛО, ЩО ВІН УЧАСНИК ЦІЄЇ МАШТАБНОЇ АКЦІЇ...ПОТІМ ПІСЛЯ ЗБОРУ ГРОШЕЙ В ОДИН ДЕНЬ В ЯКОМУ СЬ КОНКРЕТНОМУ БАНКУ ВІДКРИВАЄТЬСЯ ВІДДІЛ ДЕ ПЕРЕРАХОВУЮТЬ КОЖНИЙ ЯЩІЧЕК З ЗІБРАНИМИ ГРОШИМА І КОЖНОМУ ВОЛОНТЕРОВІ ... Читати далі »
Просмотров: 744 | Добавил: VBC | Дата: 25.03.2007 | Комментарии (3)

СЬОГОДНІ НАС ПРИЄМНО ЗДИВУВАВ ПРИХІД ДІМКИ(АДМІН САЙТУ)НА ЗБОРИ НАРХОЗІВСЬКОГО РСС.НА ЗБОРАХ МИ РОЗДИВЛЯЛИСЬ ТАКІ ПИТАННЯ ЯК: СПІВРОБІТНИЦТВО З ФОНДОМ "ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ", КОНКУРС НА КРАЩЄ САМОВРЯДУВАННЯ В ІНСТИТУТІ, ПРОВЕДЕННЯ РЕЙДІВ У ГУРТОЖИТКАХ ТА ІНШЕ...
ХОЧУ ОДРАЗУ ЗАЗНАЧИТИ. ЯК ЧІКО ОЛЕНА ПЕТЕЛЬКО НАТЯКНУЛА НАМ ПРО ТЕ, ЩО МИ ПОВІННІ САМЕ ЗАРАЗ, ПІСЛЯ ДВОТИЖНЕВОГО ВІДПОЧИНКУ ВЗЯТИСЯ ЗА РОБОТУ НАБАГАТО ПЛІДНІШЕ ТА СЕРЙОЗНІШЕ...ВОНА НАМ РОЗПОВІЛА ІСТОРІЮ...МОРАЛЬ В НІЙ ТАКА:ПОКИ МИ НЕ БУДЕМО ТВОРИТИ , ЯК ОДИН ЄДИНИЙ ОРГАНІЗМ, ТО ВСЕ БУДЕ ЙТИ ШКЕРЕБЕРТЬ)ТОМУ Я ВВАЖАЮ ЩО САМЕ У КВІТНІ ПОТРІБНО КИНУТИ СИЛИ НА УСІ НЕДОРОБЛЕНІ ЧИ ТІЛЬКИ ПОЧАТІ ПРОЕКТИ В САМОВРЯДУВАННІ....ДУЖЕ РАДУЄ ТЕ, ЩО УСІ ПРИСУТНІ НА ЗБОРАХ БУЛИ ЗАДІЯНІ У ЧОМУСЬ...ТОБТО ТАКОГО, ЩОБ ХТОСЬ РОБИВ А ХТОСЬ ЗАЛИШИВСЯ В СТОРОНІ - НЕБУЛО..ЦЕ ДОБРЕ.=)ПРО ПОДАЛЬШІ ДІЇ САМОВРЯДУВАННЯ БУДЕМО РОЗКРИВАТИ БІЛЬШ ДЕТАЛЬНО..ТОБТО НА КОЖНИЙ ПРОЕКТ БУДЕ ПИСАТИСЯ ОКРЕМА СТАТТЯ.ТАК ЩО ПОЧИНАЄМО...ДО РОБОТИ)))

п.с. ДЯКУ ... Читати далі »

Просмотров: 724 | Добавил: VBC | Дата: 22.03.2007 | Комментарии (1)

Привіт, усім!!!
Це Петелько Оленка, і я ще раз вас щиро вітаю!!!
Так ось, у нас в місті зараз знаходиться одна дуже цікава особа. Звуть її Люба Єремічева - вона представник "ОПОРА" і приїхала розповісти, поцікавитися про нас. У "ОПОРИ" зараз назріває один цікавенький круглий стіл з питань цін на тарифи та участі у всьому цьомук молоді. Цікаво? Тоді...читайте далі!
Цей круглий стіл відбудеться на базі КОЦ "Геліос" (на Харитонова) в понеділок 26 березня о 17:00.
Впевнена, всі, хто там буде не тільки зустріне своїх друзів - колег, а й цікаво і з користю для себе проведе час!
Це не є обовязковим, і ніхто не примушує туди йти, ТА ЯКЩО ТОБІ НЕ БАЙДУЖІ ці проблеми - ЗАВІТАЙ ДО НАС!!!!!

Буду чекати на зустріч!! )))))

Просмотров: 766 | Добавил: Petelya | Дата: 21.03.2007 | Комментарии (0)

Гии) Інформацію про наш сайт розмістили на сайті Всеукраїнської Студентської Ради. Розмістили здається на форумі, але це також добре)
Лінк на матеріал: http://forum.studrada.info/viewtopic.php?t=52
Отак) Тепер про нас дізнаються інші!
Просмотров: 811 | Добавил: smart | Дата: 20.03.2007 | Комментарии (0)

Стартував проект „Підтримка громадських ініціатив в Україні” Східноєвропейського демократичного центру (EEDC)

ШАНОВНІ КОЛЕГИ Стартував проект „Підтримка громадських ініціатив в Україні” Східноєвропейського демократичного центру (EEDC). Проект поширюватиме свою діяльність у дев’яти областях України від Заходу до Сходу, від Півночі і до Півдня. Реалізація проекту „Підтримка громадських ініціатив в Україні” це продовження дій, що проводяться Східноєвропейським демократичним центром (EEDC) протягом ось вже 6-ти років. Цьогоріч, проект буде спрямований здебільшого на Півдні та Сході України, хоч і продовжуватиме підтримку громадських ініціатив також на Заході, Центрі та Півночі України. Ми плануємо підтримувати розвиток місцевих молодіжних неурядових організацій в створенні місцевих коаліцій та посилювати їх мотивацію у поглибленні співпраці, як між учасниками проекту такі і між різними секторами українського суспільства – влади, бізнесом, НДО та ЗМІ.

Мета проекту 2007 Забезп ... Читати далі »

Просмотров: 764 | Добавил: smart | Дата: 17.03.2007 | Комментарии (0)

ШАНОВНІ ГОСТІ І КОРИСТУВАЧІ САЙТУ
ВЕЛИКЕ прохання до всіх, особливо до зареєстрованих, користувачів:
РОБІТЬ ЩОСЬ ДЛЯ РОЗВИТКУ САЙТА!
Зараз усім сайтом - додаванням новин, документів, фотографій тощо - займається 3 людини, хоча зареєстровано 10. Ми просто не справляємося. Серед нас є люди з КЕІ, КДПУ та інших ВНЗів міста. Робіть щось, допомагайте сайту стати головним порталом студенства м. Кривого Рогу, інакше цей проект просто загине.
ДУЖЕ сподіваємося на ваш вклад у розвиток сайту. Це допоможе об"єднати молодь Кривбасу.

Якщо ви не маєте часу або можливості додати матеріал на сайт самостійно, висилайте його на мило rssupt@i.ua і ми самі його додамо на сайт.

З повагою Адмін

Просмотров: 756 | Добавил: smart | Дата: 17.03.2007 | Комментарии (0)

Привет всем, я тут сегодня зашла в исполком (как-никак член молодежного исполкома), так вот, там объявлено о конкурсе на лучшую бизнес-идею студентов вузов. она будет рассмотрена специально созданной координационноя комисией и молодежным исполкомом. Что прошу от всех вузов?!?
Разместите в своих корпусах объявления о проведении этого конкурса. Текст объявления и пример, который будет висеть в Нархозе, прилагается.
Распространить информацию в вузах желательно до 16 марта. Идея будет рассматриваться и приниматься до конца марта!
Может именно Твоя бизнес-идея поможет развить предпринимательство в Кривом Рогу. Город обращается к молодежи! Жаль, только, что "город" не поддерживает молодежь в других её начинаниях-но это уже совсем другая история!!! ))))
Ваша Пет
Просмотров: 724 | Добавил: Petelya | Дата: 13.03.2007 | Комментарии (1)

А я розкажу, що було далі після акції:"Забий на паління"
На слідуючий ранок до нашого ректора подзвонили з міськвиконкому та поскаржились на те, що ми влаштували дебош, курили, смітили, взагалі було все неорганізовано і ми порушили закон.а найкумедніше те, що нашу акцію назвали нелегальною...фігня!в олежи в рюкзаку є номер реєстраційний цієї акції, і якщо люди, що працюють у міськвиконкомі страждають на розсіяний склероз, то це вже їх геморой...приємно, що нас підтримав наш ректор та замректора...Для нас це важливо дуже)))) І спеціально для міськвиконкома:ніякі телерадіостанції, які вам облизують п*яти не зупинять наші дії....доречі....7 квітня ми поїдемо на з*їзд.просто так ми не відчепимось)))))
Просмотров: 739 | Добавил: VBC | Дата: 13.03.2007 | Комментарии (1)

5 березня 2007 року з 15.30 до 18.00 тривала акція "Забий на паління" (в межах кампанії «Зупинимо рекламу смерті») зорганізована Радою Студентського Самоврядування Криворізького економічного інституту КНЕУ ім. В. Гетьмана (ображає те, що по інші ВНЗ, які приймали участь в акції, ніхто і слова не сказав...), Криворізькою Міською Організацією ВМГО "Національний Альянс", Криворізьким представництвом Громадянської мережі ОПОРА за координації органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста Кривого Рогу. Кілька сотень активістів студентського руху зібралися на майдані біля Міськвиконкому, тримаючи в руках плакати з пропагуванням здорового способу життя. "Почни весну без паління", - ось до чого закликали молоді люди.

Під час акції відбувся флеш-моб: декілька молодих людей у протигазах пропонували перехожим обміняти цигарки на цукерки. Багато хто відгукнувся на таку пропозицію. Активістам вдалося зібрати повний пакет цигарок.

До мітингувальників вийшли предс ... Читати далі »

Просмотров: 832 | Добавил: smart | Дата: 12.03.2007 | Комментарии (2)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »

Copyright MyCorp © 2024