Среда, 08.05.2024, 05:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Пошук
Головна | Регистрация | Вход
Форма входа
Меню сайта

Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Статистика

Головна » Архів новин
Fashion-варта (дозор)Мета. Учасником може стати кожний студент. Головне бути стильним, креативним та яскравим. Fashion-варта "виходить в люди", яка ніколи не пропустить повз об'єктив фотоапарата студентів, які виділяються з натовпу яскравою зовнішністю, стильним прикидом, та молодь, яка сміливо та вільно виражає своє "Я".
Ресурси: фотоапарат.
Термін виконання: 2 семестри.
Ризики: відсутні.
Відповідальні: Семко Лілія.
Сектори: інформаційний
.

Рейтинг побажань молод Мета. Взнати думку наших студент в з того чи ншого приводу. Що хвилю нашу молодь, чого їм не вистачає для повного щастя. За допомогою простих питань студенти мають можливість висловити свої побажання та думки. Наприклад:
1. Про що би ви хотіли взнати від нашої газети?
2. Як нові рубрики ви би хотіли бачити?
3. Чого вам не вистачає для повного студентського (молодіжного) щастя?
4. Як питання та проблеми вас хвилюють?
5. Як питання або поба ... Читати далі »

Просмотров: 860 | Добавил: Petelya | Дата: 30.10.2007 | Комментарии (3)

Розпочинаеться пiдготовка до всеукраiнськоi блiц-акцii "КНИЖКОВА ХВИЛЯ", що вiдбудеться? на головних? вулицях мiст Украiни 17 листопада о 15.00. Саме в цей час батьки й дiти, студенти, митцi, бiзнесмени, полiтики й релiгiйнi дiячi вийдуть на головну вулицю свого мiста - кожен iз своею улюбленою книжкою - щоб разом з усiма шанувальниками книги утворити справжню "КНИЖКОВУ ХВИЛЮ".

Головна мета акцii - сприяти розвитку нового образу книги.

Без сумнiву,? "КНИЖКОВА ХВИЛЯ" буде бiльш потужною в тому регiонi, де його мешканцi будуть завчасно про неi проiнформованi. Тому всi республiканськi, мiсцевi, регiональнi медiа та iнформацiйнi джерела запрошуються до щiльноi? спiвпрацi стосовно анонсування подii.

Iнiцiатором та органiзатором акцii виступае мiжнародний оргкомiтет Навколосвiтнього Каравану "IНТЕРКУЛЬТУРА" ( www.interkulturo.info).

Акцiю плануеться провести спочатку в Украiнi, а наступного року в США, Англii, Угорщинi, Польщi, Литвi, К ... Читати далі »
Просмотров: 903 | Добавил: Petelya | Дата: 19.10.2007 | Комментарии (1)

Українська асоціація студентського самоврядування здобула чергову важливу перемогу в боротьбі за права студентів.
Президент Віктор Ющенко своїм Указом № 891/2007, опублікованим сьогодні на офіційному web-сайті Глави Держави, призупинив дію обмеження строку надання пільгового проїзду студентам та учням профтехучилищ, встановлене постановою Кабінету Міністрів від 5 квітня 1999 року № 541.
Всупереч Закону України “Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді”, який передбачає надання студентам пільгового проїзду громадськими транспортом (крім таксі) протягом усього року, ця постанова визначала термін дії студентської пільги щороку з 28 серпня по 28 червня.
Протягом 2006 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Українська асоціація студентського самоврядування” неодноразово зверталася до КМУ щодо необхідності вирішення даної проблеми.
Нарешті, зважаючи на безперервне затягування Кабміном вирішення цього питання, навесні цього року УАСС розпочала публі ... Читати далі »
Просмотров: 2336 | Добавил: smart | Дата: 22.09.2007 | Комментарии (0)

На черзі звіт про конференцію Факультету Економіки та управління.
Загалом по 12-бальній системі я б поставила Олені Кваші (голові самоврядування факультету) 10.
Підготовка - відмінна. Явка - у повному складі та ще й стільців не вистачило)
ведучій - Свірський Олег (кандидат на посаду Голови Інститутського самоврядування) дуже гарно провів конференцію, не було ніякої як то кажуть "води". Сподобався звіт Кваши Олени. Вона дійсно мала зоровий контакт зі слухачами, і небуло людей, які ї не почули. Люди та делегати були проінформовані про те, чого саме їх запросили. Делегати мали повноцінне уявлення про те, що саме робить самоврядування і делегати запитували, генерували запитання, були зацікавлені. Вчителі та декан дуже добре виступили, Раїса Христановна сподобалася тим, що не казала лише позтив. Вона зробила наголос і на негативні моменти.
"У самоврядуванні є люди, що насправді є найвідчайдушніші порушники інституту. Це мені неподобається. Неподобається неактивні ... Читати далі »
Просмотров: 918 | Добавил: VBC | Дата: 20.09.2007 | Комментарии (2)

Сьогодні були проведені вибори голови студентського самоврядування факультету Менеджменту та Економічної Кібірнетики. Дивлячись на конференцію можна було одразу помітити плюси та мінуси та зробити висновки на майбутнє.
По-перше, організація самої конференції. Люди, що були лічильниками голосів були не в належному одязі. А це насправді велииикий мінус, адже серед присутніх були і викладачі і декан факультету. По-друге, звітували люди непідготовленими. Це теж великий мінус бо майже ніхто не слухав звітуючих. Мінус в непідготовленості аудиторії. Мало хто розумів - що саме відбувається, і для чого голосування, погано підготували людей, що повинні були з залу пропонувати свої кандидатури. Якось награно було.
Тепер про плюси, щоб наостанок про конференцію був позитив. Плюс у тому, що наші викладачі настількі компетентні, що бачачі мінуси та ляпи, ненормальну підготовленність, вони все одно робили вид уважних слухачів, а у кінці навіть стало цікаво, бо почал ... Читати далі »
Просмотров: 941 | Добавил: VBC | Дата: 19.09.2007 | Комментарии (2)

У нашому інституті плануються маштабні зміни, адже з уходом Петелько Олени з посту голови самоврядування інституту планується зміна і на таких факультетах, як ОЕФ та ФМіЕК.
Зараз мій факультет активно займається виявленням делегатів з кожної групи на факультеті. Єдиний кандидат на посаду голови - Ловкова Олена. Тому вважаю, що заперечень з боку когось не буде, бо Олена вже довгий час у самоврядуванні і зарегламентувала себе добре.
Щодо виборів у ФМіЕК сказати нічого не можу. Люди на цьому факультеті дуже щільно зайняті проведенням кураторства на перших курсах.
Доречі про кураторство. На ОЕФ воно вже діє. І скажу відверто - набагааато кращє, ніж минулого року. Зараз під керівництвом старших студентів знаходяться усі шість груп обліково-економічного факультету. Перші світлинки кураторста саме своєї групи (6.106 - 3) я викладу у найближчий час.)))
Просмотров: 864 | Добавил: VBC | Дата: 17.09.2007 | Комментарии (0)

Розумію, що воно вже пройшло, але хотілося б розповісти, як саме воно проходило в КЕІ КНЕУ ім. В. Гетьмана.
Першокурсники..Багато першокурсників. Їх більшість перелякано роздивлялась все навкруги...Товпа почала збиратися на подвір*ї..Готувалася аппаратура.. Стоячі на подвір*ї я роздивлялася людей...ось одразу видно..першокууурсник, о, а оно дівчинка з волейбольної команди, пані Чилінгир, Зеленський, Монджосов...ЗЕЛЕНСЬКИЙ!!???
Я мабуть дуже негарно витиріщилася на цих кадрів, але потім опанував себе, зрозуміла, що цифровик я взяла недарма. І приготувалась знімати і знімати)
Почалась урочиста частина. Наші студенти показували "новобранцям" свої танці, спів, дуже гарно говорив та піарив САМОВРЯДУВАННЯ наш Свірський Олег.
Потім студенти побачили десь за деревами наших "зірок" КВНу і почалося...Крики:"дайте афтограф пажалуста!!!" або: Хочу сфоткаться!!!Папа сфоткай нас с Вовкой!" чулися навкруги і було трошки бридко дивитись як мами та бабусі стрибали біля "з ... Читати далі »
Просмотров: 826 | Добавил: VBC | Дата: 16.09.2007 | Комментарии (1)

Громадська організація «Ідеальна Країна» продовжує розпочату наприкінці 2006 року діяльність щодо підвищення експертно-аналітичних знань і вмінь представників третього сектору України (http://idealcountry.org.ua/ua/news/254/). Протягом 2007 року, завдяки фінансовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження», проводиться навчальна серія із п’яти тренінгів:

1. «Політика як предмет аналізу. Громадський аналіз політики на ресурсі «Ідеальна Країна»» (тренінг відбувся 19-20 травня).
2. «Формулювання проблем політики та ідентифікація заінтересованих сторін» (15-16 вересня).
3. «Проектування політики: цілі, інструменти, планування» (13-14 жовтня).
4. «Вибір серед альтернативних варіантів політики. Впровадження політики» (10-11 листопада).
5. «Оцінка успішності політики та її коригування. Аналіз політики в контексті «реальної політики»» (1-2 грудня).

ГО «Ідеальна Країна» оголошує про відбір кандидатів для участі у другому із цієї серії тренінгів – «Формулювання пробле ... Читати далі »
Просмотров: 907 | Добавил: Руда | Дата: 01.09.2007 | Комментарии (0)

Фонд Народонаселення ООН (ФНООН) запрошує студентські організації вищих навчальних закладів до участі у конкурсі проектів з адвокації здорового способу життя, залучення молоді до процесів прийняття рішень та популяризації безпечної поведінки серед молоді.

Головна мета: Підвищення обізнаності з питань збереження статевого та репродуктивного здоров’я, а також формування безпечної поведінки серед української молоді.

Загальні інструкції

- Розмір гранту не буде перевищувати 1 000 доларів США на один проект;
- Термін впровадження проекту – 1,5 місяці;
- ФНООН не підтримає видатки, спрямовані на закупівлю обладнання, меблів, нерухомості та автомобілів;
- Видатки на переклад заключного звіту на англійську мову повинні бути включені до бюджету проекту.

Контракти та переказ коштів

- Переможці конкурсу отримають гранти згідно підписаним контрак ... Читати далі »
Просмотров: 891 | Добавил: Petelya | Дата: 17.08.2007 | Комментарии (0)

Пропонуємо Вашій увазі книжки видавницта «ВСР-іздат», що надійшли до нашої книгарні.
Подається мовою оригіналу.

Книга советов от Владимира Шемаева «Как уйти красиво»

Учебник от Павла Краснобрижего «От смешного до великого один шаг. Студенческий президент»

Брошюра упражнений «Выборы на пляже». Павел Краснобрижый

Фантастические рассказы железнодорожника «Студенческое самоуправление в поездах». Павел Краснобрижый

Мемуары Алексея Кляшторного «Как это было. 70 лет в студенческом самоуправлении»

Воспоминания на английском «Как я выступала перед Министрами». Оксана Лаган. Эпиграф «така гарненька дівчина»

Приключенческий роман «Волонтёрство – стиль жизни». Константин Сахно

Казочка Анатолія Ігнатовича «Хитрий львівський лис»

Учебник «Захват сайтов для чайников» Артём Михайлюк

Артём Михайлюк «Советы Хотабыча. Увеличиваю объём студенческого самоупра ... Читати далі »

Просмотров: 1251 | Добавил: Petelya | Дата: 13.08.2007 | Комментарии (4)

« 1 2 3 4 ... 8 9 »

Copyright MyCorp © 2024